vin. oct. 18th, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

4.6
(51)

Aspiratorul auto portabil Techone® Dust Master este un model ce se remarca prin versatilitatea sa, punand la dispozitie functii variate ce depasesc limitele unui simplu aspirator. Cu o putere de aspirare de 15000 Pa si un motor de 120W, acest produs este proiectat pentru a face fata rapid si eficient oricaror resturi de murdarie din interiorul masinii.

Una dintre functiie cu totul interesante ale acestui aspirator este cea de suflare, care permite utilizatorului sa indeparteze cu usurinta frunzele sau murdaria uscata din locurile greu accesibile. Este o caracteristica foarte utila pentru a intretine rapid murdaria fara sa fie necesare alte instrumente sau echipamente.

Aspiratorul include filtru HEPA care capteaza foarte bine particulele fine de praf si alergeni. Acest lucru contribuie la obtinerea unui aer mai curat si mai sanatos pentru intreaga familie.

Un alt apect ce merita mentionat face referire la motorul brushless. Acest tip de motor electric ofera multiple beneficii in comparatie cu alte motoare cu perii. In primul rand, discutam despre o eficienta energetica mai buna, gratie reducerii pierderilor prin frecare si caldura. De asemenea, are o durata de viata mai mare datorita lipsei periilor de carbon reducand uzura si necesitatea de a inlocui frecvent piesele, precum si un nivel de zgomot redus.

Avand un design ergonomic si portabil, aparautl este ideal pentru utiizarea in masina. Dimensiunile reduse si greutatea mica il fac usor de manevrat si de depozitat in spatiul restrans al vehiculului.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

Aspiratorul Techone® Dust Master este un model interesant ce ofera performante bune si fiabilitate. Cumparatorii sunt foarte multumiti de alegerea facuta declarand ca este un produs de calitate cu ajutorul caruia isi fac treaba foarte bine atat in casa, cat si in masina. Este usor de maneverat, include acceorii utile, iar in opinia lor, raportul calitate/pret este unul bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 4.6 / 5. Vote count: 51

No votes so far! Be the first to rate this post.

Recenzii pe scurt: Techone® Dust Master

9.8

Pret

9.8/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Functii

9.7/10

Design

9.8/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Usor de manevrat
  • Putere de aspirare buna
  • Functie suflanta
  • Filtru HEPA

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *