mar. oct. 22nd, 2024

Cele mai noi oferte de la magazinele preferate:

Descopera ofertele de Home Deals doar la eMAG!

0
(0)

Mini blender-ul MixUP SmartVIBE™ este un aparat foarte practic cu ajutorul caruia puteti prepara tot felul de bauturi sanatoase pe care le puteti consuma chiar si atunci cand sunteti pe graba, oriunde mergeti. Dar pentru inceput, va invitam sa descoperiti in continuare mai multe informatii utile pentru a va putea forma pareri pertinente.

Mini blender-ul MixUP SmartVIBE™ este prevazut cu un motor puternic de 20.000 de rotatii pe minut si ofera o capacitate de 350 ml. Este un aparat foarte usor de folosit, trebuie doar sa adaugati ingredientele in interiorul sau si sa strangeti capacul superior de corpul principal. Asigurati-va ca partea transparenta este aliniata cu partea principala inainte de a incepe treaba. Pentru a porni blender-ul, trebuie sa apasati butonul de doua ori. Daca nu este strans corespunzator sau este aliniat gresit, butonul va clipi, iar aparatul nu va incepe treaba.

Totodata, ofera o portabilitate excelenta, fiindca nu este prevazut cu fir si poate fi transportat foarte usor. Include o bateir puternica ce poate alimenta pana la 15 amestecuri la o singura incarcare. Poate sparge, de asemenea, si gheata, respectiv fructele congelate in doar cateva secunde, preparand smoothie-uri delicioase.

Este un aparat ofarte usor de transportat, similar cu o sticla de apa, cantarind doar 450 de grame. Astfel, il puteti lua cu voi la serviciu, in calatorii sau excursii, la scoala sau antrenamente. Mai mult decat atat, este si foarte usor de curatat. Trebuie doar sa adaugati putina apa in interiorul sau si sa amestecati.

Dispozitivul include o statie de alimentare fara fir ce poate fi incarcata de orice dispozitiv usb precum power bank, laptop sau pc. Presupune un mod de operare sigur, beneficiind de sistem de protectie si siguranta ce previne incepera mixarii daca baza este separata de blender. In acelasi timp, atunci cand paharul pentru storcator nu se potriveste in partea de jos, nu puteti porni aparatul.

In doar 20 de secunde poate trasnforma orice fruct intr-un smoothie delicios. Include o baza puternica a motorului si patru lame 3D din otel inoxidabil alimentar. Capul de taiere este prevazut cu tehnologia de electroliza alimentara, este durabil si prezinta o capacitate foarte buna de amestecare, permitand pulpei sa fie rupta rapid fara a pierde fibrele alimentare.

Blender-ul a fost realizat din materiale PP si ABS de calitate, nu sunt toxice si sunt ecologice. Beneficiaza de un maner ergonomic, prezinta design anti-stropire si este rezistent la apa. Are o lungime de 21.8 cm si o adancime de 8 cm. In plus, este disponibil in mai multe culori si anume: negru, alb, negru mat si roz.

Verifica oferta curenta!

Concluzii si Pareri de la clienti

MixUP SmartVIBE™ este un mini blender foarte bun si practic cu ajutorul caruia puteti prepara rapid cele mai sanatoase bauturi. Cumparatorii sunt multumiti de el si sustin ca este foarte usor de folosit, se incarca rapid, iar puterea este destul de mare incat sa poate marunti eficient toate fructele inclsiv cele congelate. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Review pe scurt: MixUP SmartVIBE

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Functii

9.5/10

Pareri PRO

  • Raport calitate/pret foarte bun
  • Portabil
  • Usor de folosit
  • Maruntire rapida si uniforma
  • Curatare facila

Pareri CONTRA

  • Nu au fost identificate

De k24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *